Omniumverzekering

De verzekering Omnium of “Casco” is een verzekering die schade aan uw eigen voertuig dekt en die u naar uw behoeften dekt. Deze verzekering is een optionele vrijwaring voor schade aan uw voertuig: Glasbreuk, brand, diefstal of schade aan eigendommen.

Gedeeltelijke omnium of “Mini-omnium” wordt gebruikt wanneer verzekering schade door botsingen uitsluit, en volledig omnium wanneer het omvat.

Omnium Insurance betaalt u voor schade aan uw voertuig wanneer u een ongeval veroorzaakt of wanneer de kosten van een ongeval niet kunnen worden teruggevorderd van de persoon die het ongeval veroorzaakt.

Omnium Cascoverzekering is daarom niet verplicht, maar wordt sterk aanbevolen voor nieuwe voertuigen. Voor een gebruikte auto van meer dan 4 jaar raden wij “mini-omnium.”

In geval van financiering of leasing van uw voertuig, wordt de verzekering «omnium» opgelegd door de bank of leasingmaatschappij.

Privacyvoorkeuren

Wanneer u onze website bezoekt, is dit een goede plaats om naartoe te gaan. Hier kunt u uw Privacy-voorkeuren wijzigen. Het is vermeldenswaard dat we u de volgende services kunnen bieden.

Klik op om de Google Analytics-trackingcode in/uit te schakelen.
Klik op om Google Fonts in/uit te schakelen.
Klik op om Google Maps in/uit te schakelen.
Als u verder gaat op deze website, gaat u akkoord met het gebruik van cookies en met ons vertrouwelijkheidscharter.