Over
ons

In een voortdurend veranderende omgeving is het nu meer dan ooit noodzakelijk om een partnerschap aan te gaan met een onderneming die innoverend denkt en die zo steeds een stap voor is op de concurrentie.
U zal vaststellen dat wij voor duidelijk helder en baanbrekend risicomanagement staan en u mag zeker zijn dat ons team van ondernemende en toegewijde professionals uw zakelijke belangen steeds voorop zullen plaatsen.

Kies de juiste partner om mee samen te werken en contacteer ons vandaag nog

Onze doelgroepen & portfolio inkomsten

Ons management team

Ons Triangle Partners team bestaat uit uitzonderlijk gemotiveerde leden die al hun vaardigheden en ervaring aanwenden om op een doeltreffende en heldere manier tegemoet te komen aan al uw eisen en behoeften.

Managing Partner

Julien DE MAERE

Julien is in 1976 geboren. In 2006, na 7 jaar ervaring te hebben opgedaan als account manager van KMO’s (kleine en middelgrote ondernemingen) bij één van de grootste Belgische verzekeringsmakelaars, besloot hij om zijn ervaring in de tak levensverzekeringen uit te breiden. Hij ging aan de slag bij AXA als Life en Pension Account Manager om verzekeringsmakelaars in het Brusselse te ondersteunen en te helpen groeien. Na deze functie 6 jaar te hebben bekleed, besloot hij in november 2013 om het bestuur van Triangle Partners te vervoegen.
Julien heeft aan de ‘Haute Ecole Fransisco Ferrer’ een bachelor in Verzekeringen behaald.

Managing Partner

Valéry SAFARIAN

Valéry is in 1980 geboren. Valéry heeft ruime ervaring in de verzekeringsmakelaardij. De laatste 12 jaar heeft Valéry voor grote internationale verzekeringsmakelaars in Europa zoals Willis en Wells Fargo gewerkt en was hij gedurende 4 jaar aangesteld als Commercial Director van een verzekeringsmakelaar die in België tot de top 10 behoort. Valéry was gedurende 3 jaar, tot juli 2017, gebaseerd in Afrika (Kinshasa) om er een filiaal te leiden van een belangrijke Belgische verzekeringsmakelaar. Valéry heeft een Master Degree in Finance and Commercial Sciences behaald aan de ‘Haute Ecole Fransisco Ferrer – ULB’ (Belgium), een Post Master Degree in Marketing Management aan de ‘Haute Ecole de Commerce Ichec’ (Belgium) en een bachelor in Finance aan de ‘Haute Ecole Fransisco Ferrer’ – ULB (Belgium)

Head of Administration & Claims

Sara VAN SCHEL

Sara is in 1980 geboren. Sara heeft de laatste 13 jaar voor grote financiële en verzekeringsinstellingen gewerkt zoals Group Fortis Bank (BNP Paribas Fortis), AXA bank en AG Insurance. Sara heeft voor een vooraanstaande verzekeringsgroep ook als ‘expat’ in Afrika gewerkt. Sara heeft aan de ‘Haute Ecole Isalt’ een bachelor in Management behaald.